Шейкери для спортпіта

Спортивний спосіб життя стає модним, більшість успішних людей займається спортом для здоров'я і підтримки фізичної форми. Часто це означає додатковий прийом спеціалізованого харчування, його потрібно регулярно пити, возити з собою. Для цього був створений стакан, що дозволяє змішувати інгредієнти, називається шейкер для спортивного харчування.

шейкери для спортивного харчування

Здоровий спосіб життя вже давно став популярним не тільки серед спортсменів.

Що таке спортивний шейкер

Він являє собою ємність, схожу на пляшку для води. Але всередині завжди є система, яка допомагає змішувати порошки та продукти з рідиною під час активного струшування. Рухи людини при цьому нагадують дії барісти за приготуванням коктейлю.

шейкер для спортивного харчування

Якісний шейкер для спортивного харчування є незамінною річчю для кожного, хто серйозно підходить до здорового способу життя.

Продається такий стакан з кришкою в спеціалізованих спортивних магазинах, великих торгових центрах і інтернет-шопах. Вартість такого товару має велику розбіг, так як багато залежить від матеріалу, технології і якості фітнес шейкера.

спортивний шейкер

З його допомогою робляться білкові, вітамінні і енергетичні коктейлі, які багато вживають для підтримки фізичної форми.

Для чого потрібен шейкер для спортпіта

У ньому зазвичай переносять і змішують кілька інгредієнтів, але він підходить і просто в якості ємності для води. Найчастіше спортсмени використовують таку пляшку для спортпіта, він може виглядати як порошок або капсули, іноді потрібно пити обидва продукти. Найпоширеніший спосіб застосування - для протеїну, він являє собою білковий напій, з нульовими показниками жирів, вуглеводів.

шейкер для протеїну

Щоб добитися ідеальної фігури, люди, які регулярно і серйозно займаються спортом, додатково вживають гейнери та протеїнові коктейлі.

Часто стакан з кришкою для змішування інгредієнтів продуманий як багатофункціональна річ, здатна прикріплятися до рюкзака або сумці. Також іноді вони мають безпечний кишеньку для зберігання грошей, телефону або плеєра. А ось всередині зазвичай є сіточка для змішування, вона буває різної форми (кульку, колодязь, конус), але на функціональність це не впливає.

шейкери харчування

Зверху обов'язково повинна бути герметична кришка, щоб напій не пролився при перенесенні.

Види шейкерів для спортпіта

Різновиди шейкера для протеїну або іншого спортивного харчування розрізняють за такими властивостями.

  • Матеріалу. Від нього залежить міцність і довговічність пляшки.
  • Увазі сіточки. Це не впливає на результат, але кожному своє.
  • Обсягами. Покупець вибирає, скільки йому потрібно за раз випивати напою для досягнення бажаного результату. Найчастіше вибирають 0,5 і 0,7 л.
  • Кількості камер. Спортсмени потребують додаткових камерах для перенесення невеликих порцій порошку або капсул, але, якщо потрібно щось одне, в другій камері немає потреби.
види шейкерів для спортпіта

Коктейлі зручно брати в спеціальній ємності, щоб була можливість випити їх безпосередньо в тренажерному залі чи фітнес-клубі.

Окремим різновидом можна назвати електричний шейкер. Він не підключається до мережі електроживлення, для змішування йому потрібні батарейки, схоже на процес використання блендера. Потім його відключають і без переливання застосовують за призначенням як пляшку з напоєм.

шейкери електричні

Спортивний шейкер - це багаторазова ємність, в якій змішуються інгредієнти для спортивного харчування.

матеріали шейкерів

Один із частих питань полягає у виборі матеріалу, адже кардинального відмінності багато хто не бачить. Але різниця в ціні при цьому відчутна. Потрібно знати, на чому засновувати вибір, щоб укластися у відведений бюджет.

чорно фіолетовий шейкер

У ньому зручно транспортувати і зберігати коктейлі.

Металевий шейкер для спортивного харчування

Його маса буде відрізнятися вагою, в порівнянні з іншими варіантами. Металевий корпус також видає додатковий шум, але виглядає він стильно і зберігає підлягає вихідну температуру рідини.

металеві шейкери

Саме брутальність оболонки притягує погляд, особливо підходить чоловікам або гарячим дівчатам-спортсменкам.

Силіконовий спортивний шейкер

Відрізняється часто яскравістю забарвлення і легким вагою, але довговічність під сумнівом, хоча розцінки дозволяють регулярно купувати такі пляшки. Вона може чіплятися за пояс або на рюкзак, мати додаткові кишеньки для важливих дрібниць, варіацій багато.

силіконовий шейкер

Такий шейкер дуже сучасно виглядає.

пластиковий шейкер

Пластмаса - широко поширений матеріал для виготовлення посуду. Шейкери частіше з неї і виробляються, тому на ринку безліч пропозицій різних конфігурацій і систем. Але важливо вибрати безпечний тип обробки і складу пластика.

пластикові шейкери

Пластик повинен бути придатний для багаторазового використання в якості посуду.

Форма і обсяг

Обсяг спортивної пляшки для змішування інгредієнтів може сильно різнитися.

  • 500 мл ємність передбачає вживання невеликих порцій коктейлів, зазвичай це стосується протеїнового напою.
  • 0,7 л стане в нагоді тим, хто приймає всередину білково-вуглеводний СпортПит, його називають гейнером. Його порція більше протеїнової, тому спортсменам, які приймають обидва варіанти порошку, підійде саме цей обсяг.
  • 1 літр купують рідше, такий шейкер передбачає можливість збільшення обсягу напою на власний розсуд, зменшуючи концентрацію порошкової суміші. Також їх зручно використовувати для чистої води між прийомами білка.
шейкер з металу

У шейкері можна готувати, зберігати і перевозити білкові, білково-вуглеводні суміші, які необхідні для росту м'язової маси і рельєфу м'язів.

Форма вибирається індивідуально, головний критерій - комфорт. З такої ємності повинно бути зручно не тільки пити, але і тримати в руці. Тобто, щоб не ковзала, не була надто велика (в діаметрі). Не бажано вибирати дуже товар з дуже тонкими стінками.

сучасні шейкери

Підходить посудину також для змішування енергетичних напоїв.

кількість камер

Ємності з додатковими відсіками також часто зустрічаються в спортивній посуді, адже незручно носити з собою великі упаковки з харчуванням, краще відсипати дозу в окремий «кишеньку». Але кількість камер залежить від потреб спортсмена.

шейкери для спорт харчування

Спортивне харчування випускається, як правило, у вигляді порошку. Сухий продукт потрібно змішувати з молоком, кисломолочними продуктами, соками, водою.

двокамерні

Припускають два додаткових відсіку, службовців для зберігання сухої частини харчування. Їх же можна застосовувати для приготування коктейлів протягом дня, коли отсутствуешь будинку. Зазвичай в одну камеру поміщається порошок, в іншу - амінокислоти в капсулах.

двокамерний шейкер

Складається з двох відсіків: один використовується для порошку, другий - для рідини.

трикамерні

Спортивний питної шейкер з трьома відділами потрібен для того ж, для чого двокамерний, тільки з додатковим «кишенькою» для другого типу порошку або інший порції протеїну. Зазвичай це потрібно тим, хто довго не буває вдома, а підтримувати форму хоче.

трикамерний шейкер

Крім основних двох відділів в ньому є третій відсік, призначений для пігулок і таблеток.

Одна і чотири камери

Якщо в пляшці передбачена одна камера, то зазвичай це невелика ємність, приблизно на півлітра для протеїнового напою. А ось чотирикамерний варіант дозволяє брати з собою не одну порцію спортпіта і протягом дня вживати всіх відповідно до режиму.

чотирикамерний шейкер

У цьому варіанті присутній ще один відсік, куди насипається додаткова порція спортивної суміші.

Інші цікаві види шейкерів

Великий вибір іноді ставить у глухий кут покупця, думаючого до моменту придбання, що розуміє, чого хоче. Але асортимент змушує задуматися над оптимальним варіантом, нехай і за велику суму.

пристрій шейкера

У ньому зручно готувати коктейлі, точно знаючи, що вийде потрібний склад. Напої можна брати в зал, на прогулянку, на роботу.

Шейкер з контейнером для спортивного харчування

Контейнер в такій ємності підходить для заняття фітнесом і бодібілдингом, будь-яким видом спорту, тому що дозволяє зберігати в ньому все, що необхідно для створення ідеальної форми. Він може мати відділи для поділу таблеток, капсул, іноді це просто контейнер, схожий на колодязь.

дизайн шейкера для спорту

Індустрія спортивного харчування та аксесуарів не стоїть на місці і постійно розвивається, пропонуючи споживачам незвичайні новинки.

Електричний шейкер для спортпіта

Це окремий вид шейкера, так як не передбачає використання на пробіжці, являє собою технологію, що працює на батарейках. Досить натиснути кнопку, щоб запустити процес змішування.

шейкери електричні

Щільна прошарок не повинна допускати можливості проникнення рідини до моторчика, засипати інгредієнти можна прямо під час роботи.

Як користуватися шейкером для спортивного харчування

Ємність вимагає правильного догляду, особливо якщо постійно використовується. Є ряд правил:

  1. Після покупки, перед першим застосуванням обов'язково ретельно помити внутрішню поверхню. Іноді це допустимо зробити в посудомийній машинці, якщо дозволяє виробник.
  2. Прочитати інструкцію, запам'ятати температурні обмеження, інші нюанси.
  3. Мити пляшку після кожного використання, тримати її в чистоті.
шейкер спортивний ідеї

На сьогоднішній день представлена ​​широка лінійка всіляких спортивних шейкерів, виконаних з різних матеріалів, різної форми та об'єму.

Зверніть увагу! Не варто нехтувати чистотою шейкера, так як решта елементи від продуктів стануть сприятливим середовищем для розмноження бактерій. І при подальшому заповненні і вживанні шкідливі організми потраплять до людини.

Який спортивний шейкер краще вибрати

Перший орієнтир в цій справі - бюджет. Необхідно визначити діапазон розцінок, приблизно відповідних гаманцю. Але це не дає відчутного скорочення асортименту, потрібно враховувати наступне:

  1. Визначитися з матеріалом. Якщо він буде підходити і по щільності, і по суті, то можна рухатися за списком далі.
  2. Зрозуміти, яка форма, із запропонованих товарів, комфортніше сидить в руці. І треба, щоб з неї було зручно пити.
  3. Обсяг обов'язково повинен підходити під потреби. Розрахунок іде по найбільшому необхідного обсягу.
  4. Наявність шкали, щоб контролювати кількість коктейлю. Без неї дозування може виявитися неточною.
  5. Переконатися в щільності закритою кришки, зазвичай саме різьблення забезпечує захист від протікань.
як вибрати шейкер

Вироби із пластику користується підвищеним попитом, завдяки міцності, легкості і доступною ціною.

Важливо! Пляшка повинна бути функціональною, так як в процесі використання ті недоліки, що здаються спочатку дрібними, стануть сильнішими відчуватися. В іншому випадку доведеться двічі заплатити, що неприємно.

Рейтинг кращих фітнес-шейкерів

  1. Кубок Циклону - вважається провідним товаром в сфері посуду для спортпіта, так як його конструктивні особливості роблять пляшку функціональної і стильної. Вона проводиться з нетоксичного пластика, є віночок, самостійно змішує інгредієнти.
  2. Promixx - поширений варіант вихрового змішувача, відрізняється дизайном і точністю розрахунків розробки, складання. Здатний впоратися, навіть з дуже густими напоями максимум за 10 секунд.
  3. Blender Bottle - революційна блендер-пляшка, яка відрізняється тим, що її можна розібрати по частинах і поміщати в посудомийку. Її віночок досить потужний, а кришка герметично закривається.

    шейкер Blender Bottle

    Володіє регульованими переносними петлями, також пропонується великий вибір колірних поєднань.

  4. SmartShake - універсальна пляшка з контейнером для сухих порошків і таблеток. На корпусі є емблема, але кольори в наявності різні. Розробники при створенні цієї ємності орієнтувалися на довговічність і оптимальність, у них це вийшло.
  5. Шейкер пляшка VALI - стильна ємність, зроблена з нержавіючої сталі. Відрізняється особливою системою герметичного закривання кришки, напій всередині повільно змінює температуру. А внизу є контейнер для добавок, він надійно кріпиться на різьбленні.
  6. Umoro One шейкер - прозора пляшка з биопластика і скла BPA, з кольоровою кришкою, що є контейнером для добавок спортивного харчування, і логотипом на корпусі. Всередині є мікшер, він надійно приготує напій, використовуючи енергію батарейок і потужний механізм. Тут продуманий і шкіряний ремінець, щоб зручніше тримати, повісити в дорозі, під час занять.

    шейкер Umoro One

    Можна мити в посудомийній машині.

Отже, спорт-мішалки - зручна пляшка, призначена готувати суміші з різних інгредієнтів, принцип у більшості однаковий, але виконань і варіацій вироби багато. Спортсмен при покупці такого роду товару повинен орієнтуватися на власні переваги і потреби, так він вибере правильний обсяг, форму і матеріал. Іноді купувати в інтернет-магазинах вигідніше, адже специфіка такого шопінгу передбачає менше витрат на діяльність організації.

топові шейкери

Згодом ви оціните комфорт, і вже складно буде уявити, як ви обходилися без цього аксесуара.

Відео: Как выбрать шейкер для спортивного питания? Обзор шейкеров для протеина - Інше 2024