Міжкімнатні двері глянцеві

Міжкімнатні глянцеві двері дозволяють створювати незвичайний інтер'єр. З їх допомогою можна всередині кімнати організовувати атмосферу гармонії і справжнього домашнього затишку.

Глянцеві міжкімнатні двері застосовують при зонуванні простору. При їх правильному виборі, можна візуально розширити кімнату, знайти в ній місце для робочого кабінету, місця для відпочинку, прийому гостей.

Міжкімнатні двері на сучасному ринку оздоблювальних матеріалів, пропонуються виробниками в такому діапазоні, що вибрати вподобану модель зможуть навіть самі розпещені покупці.

У будівельних магазинах пропонуються міжкімнатні двері глянець, які виготовлені з різних матеріалів, відрізняються різноманітним дизайнерським оформленням, експлуатаційними характеристиками.

Особливості глянцевих дверей

Міжкімнатні глянцеві двері мають безліч унікальних характеристик, які роблять їх вдалою покупкою. В першу чергу необхідно відзначити їх практичність. Такі дверні системи мають високу стійкість до механічних деформацій, тому їм не страшні дрібні механічні деформації.

Порада! Якщо в будинку є кішка або собака, краще купувати темні двері. На них будуть практично не помітні сліди кігтів, а в разі потреби їх завжди можна буде відреставрувати.

Як позитивних характеристик міжкімнатних глянцевих дверей інтер'єрні стилісти називають також простоту їх обслуговування. Глянцевий поверхню приховує від сторонніх очей жирні плями, а обслуговування полягає в періодичному притирання полотна вологою ганчіркою. Також серед переваг глянцевих дверей відзначимо стійкість фарби до ультрафіолетового опромінення.

Не потрібно боятися того, що з часом двері втратять свій первісний блиск. Виробники подібних конструкцій застосовують передові технології нанесення глянцевого лаку, тому дзеркальний ефект зберігається на дверному полотні впродовж всього терміну його експлуатації.

Увага! Лак, який застосовується при обробці міжкімнатних дверей, абсолютно безпечний для людини.

Після нанесення на дверний блок лакового шару, створюється надійне і міцне покриття, яке захищає деревину від процесів гниття, атмосферних опадів.

Завдяки високій вологостійкості, можна встановити глянцеві міжкімнатні двері навіть в тих приміщеннях, в яких існує підвищена вологість.

Різноманіття лакофарбових покриттів дозволяє професійним інтер'єрним стилістам реалізовувати в життя свої найсміливіші творчі задуми, вибираючи для цього певні моделі глянцевих міжкімнатних дверей.

відмінні характеристики

Майстри переконані в тому, що відмінним вибором для оформлення приміщень будуть ті міжкімнатні глянцеві полотна, які створені за класичною технологією, імітують натуральне дерево. Вони доречні практично у всіх інтер'єрних напрямках, які використовуються в наш час при декоруванні інтер'єру міських квартир і заміських котеджів.

Завдяки здатності дзеркальної поверхні дверного полотна відбивати світло, глянцеві двері вважають повноцінним елементом декору.

Якщо встановити в своїй квартирі чорні, білі, кольорові двері, можна додати кімнаті якусь театральність.

Увага! Необхідно знати міру, вибираючи глянець в інтер'єр.

В іншому випадку створений образ складно буде назвати гармонійним і завершеним, скоріше, він буде демонстрацією відсутності смаку у власника будинку або квартири.

Для того щоб не допустити такої ситуації, професійні стилісти пропонують встановлювати полотна нейтрального кольору або з матовим відтінком.

Особливості виготовлення конструкцій

В даний час виробники міжкімнатних дверних блоків використовують дві технології. У першому випадку мається на увазі нанесення на готове полотно блискучого лаку або покриття поверхні поліестером. Даний варіант підходить в тих випадках, коли необхідно надати виробу глянець. Технологія допускає застосування різних кольорів: чорного, білого, червоного.

Другий спосіб створення глянцевих міжкімнатних блоків передбачає початкове вакуумне покриття полотна емаллю певного кольору. Після того як виріб повністю просохне, можна кілька разів полірувати його на сучасному обладнанні. Результатом таких дій стане глянсова міжкімнатні конструкція, виконана в різних кольорах.

На першому етапі виробництва міжкімнатних дверей, майстер виготовляє її каркас. Він має стандартні розміри, але допустимо і індивідуальне замовлення за розмірами, зазначеним клієнтом.

У каркас складають стільниковий наповнювач, накривають його листом МДФ з товщиною в 5 мм. Далі переходять до декорування дверного блоку.

Порада! Непоганий результат можна отримати при поєднанні дверних конструкцій, відполірованих до блиску, з лакованими меблями.

Глянцеві дерев'яні двері здатні внести в декоруємі кімнату якийсь аристократизм, створивши при цьому відмінний ансамбль.Некоторие виробники міжкімнатних блоків застосовують різні колірні варіації, додаю свої вироби дзеркальними або скляними вставками.

Наприклад, відмінний вид має чорний блок двері, який прикрашають рельєфні скляні вставки. Безумовно, для того, щоб комплект був в повній комплектації, до нього підбирається фурнітура: навіси, замки, ручки. Деякі дизайнери підбирають для своїх замовників гламурні моделі, в яких крім глянцю є кристали Сваровскі.

Такі моделі мають невимовний вид, вони стануть справжньою прикрасою інтер'єру.

Увага! При виборі глянцевих міжкімнатних дверей потрібно бути готовим до того, що вартість глянцевого вироби буде істотно вище, ніж матового аналога.

Різниця в ціні пояснюється необхідністю багаторазового полірування поверхні, застосуванням інноваційних технологій і дорогих хімікатів

На підсумкову вартість виробу впливає і марка виробника.

висновок

Серед останніх модних тенденцій інтер'єрного світу, відзначимо застосування міжкімнатних білих глянцевих конструкцій, що мають оригінальне скло. У них можна виділити високі експлуатаційні характеристики, що дозволяють створювати в приміщенні оригінальний декор. Завдяки декоративним характеристикам міжкімнатних блоків, вони здатні створювати в кімнаті відмінну атмосферу

Інтер'єрні фахівці відзначають збільшення попиту на глянцеві стулки білого і чорного кольору. Наприклад, блок фарбують в чорний колір, а стулки виробляють в білому варіанті. Стулки, які покриті лаком, не потребують спеціального догляду. Їх можна експлуатувати навіть в умовах підвищеної вологості, що особливо актуально в ванній кімнаті і в коридорі.

У продажу можна знайти безліч глянцевих конструкцій, які пропонуються в складному, розсувному, орному вигляді.

При підборі глянцю потрібно перевірити рівномірність нанесення шару на поверхню виробу. Скептики вважають, що біла глянцева двері - нерозумна трата грошей, але сучасні дизайнери переконані в тому, що саме білий колір є оптимальним для цінителів краси і комфорту.

Відео: УСТАНОВКА ДВЕРИ своими руками ПРАВИЛЬНО ПОШАГОВО ПОДРОБНО full proper installation interior doors - Двері 2024